Facebook-mainonta Tampere

Facebook-mainonta Tampere

Facebook-mainonta ei ole enää mikään uusi juttu, mutta se pitää edelleen pintansa suosituimpien somemainonnan keinojen joukossa. Mainonta tapahtuu näyttämällä mainoksia käyttäjien uutisvirrassa tai sivun oikeassa reunassa. Mainostajat voivat tavoittaa haluamiaan kohderyhmiä määrittelemällä mainostensa näkyvyyden perustuen käyttäjien ikään, sukupuoleen, sijaintiin ja muihin henkilökohtaisiin tietoihin. Facebook mainonta tarjoaa myös monia erilaisia ​​tavoitteita joita mainonnalla tukea, esimerkiksi myynnin kasvatus, liidit, klikkauskset tai näkyvyys.

Mitä hyötyä Facebook-mainonnasta on yritykselle?

  1. Suuri käyttäjäkunta: Facebookilla on lähes 3 miljardia käyttäjää ympäri maailmaa, ja pelkästään Suomessakin jo 2,9 miljoonaa käyttäjää. Se tarkoittaa, että yritykset voivat tavoittaa laajan yleisön valisemalla markkinointikanavakseen Facebookin.
  2. Tarkat kohdennusvaihtoehdot: Facebookin mainosasetukset mahdollistavat mainostajien määritellä tarkasti, kohderyhmänsä perustuen käyttäjien ikään, sukupuoleen, sijaintiin ja muihin henkilökohtaisiin tietoihin.
  3. Helppo tulosten seuranta: Facebook tarjoaa yrityksille monia työkaluja mainosten suorituskyvyn seuraamiseen ja mittaamiseen. Tämä auttaa yrityksiä ymmärtämään, mitkä mainokset ja kampanjatyypit toimivat parhaiten. Lisäksi Facebook-mainonta on helposti integroitavissa verkkokauppoihin, jolloin mainonnan rahallisen tuoton seuraaminen on helpompaa.
  4. Edullinen näkyvyys: Facebook mainonta on usein edullisempaa kuin muut markkinointikanavat, ja mainostajat voivat määrittää mainostensa budjetin itse. Tämä tarkoittaa, että yritykset voivat aloittaa pienillä budjeteilla ja sitten kasvattaa niitä, kun he alkavat nähdä tuloksia.

Näillä vinkeillä saat parhaan tehon irti Facebook-mainonnasta

  1. Käytä konversiotavoitetta: Ennen kuin aloitat mainonnan, sinun tulee määritellä, mikä on tavoitteesi. Haluatko lisätä myyntiä, kerätä liidejä vai jotain muuta? Asettamalla konversiotavoitteen, saat algoritmin valjastettua puolellesi ja sinulla on huomattavasti paremmat mahdollisuudet saada parempia tuloksia mainonnalla.
  2. Tarkkaile kohderyhmääsi: On tärkeää tietää, kenelle mainoksesi ovat tarkoitettu, jotta voit puhutella kohderyhmääsi vakuuttvasti. Voit määritellä kohderyhmäsi perustuen käyttäjien ikään, sukupuoleen, sijaintiin tai heidän aikaisempaan toimintaansa perustuen. Vältä myös ylikohdentamista.
  3. Käytä visuaalisia elementtejä: Facebook on visuaalinen alusta, joten käytä mainoksiisi visuaalisia elementtejä, mielellään lyhyitä ja napakoita videoita, jotta ne saavat näkijän huomion kiinnittymään.
  4. Keksi tehokas otsikko: Otsikko on ensimmäinen asia, jonka käyttäjät näkevät mainoksessasi. Siksi on tärkeää käyttää tehokasta otsikkoa, joka houkuttelee ihmisiä klikkaamaan mainosta.
  5. Testaa erilaisia ​​mainoksia: Eri mainokset toimivat eri ihmisillä eri tavoin. Siksi on tärkeää testata erilaisia ​​mainoksia ja katsoa, mikä toimii parhaiten. Voit tehdä tämän esimerkiksi A / B-testaamalla mainoksiasi ja vertaamalla niiden suoritumista.
  6. Seuraa tuloksia: On tärkeää seurata mainostesi tuloksia. Facebook tarjoaa useita työkaluja mainosten suorituskyvyn seuraamiseen, kuten klikkaukset, konversiot ja klikkausprosentti. Nämä tiedot auttavat sinua ymmärtämään, mikä toimii mainoksissasi ja mikä ei, sekä tekemään tarvittavat muutokset.

Haluatko epäreilua kilpailuetua digimarkkinointiisi?

Palkkaa avuksesi yhden miehen digimarkkinointiarmeija, ja jätetään kilpailijasi lähtöviivalle jo heti kättelyssä. Minulta saat asiantuntevaa ja tehokasta apua kaikkiin digimarkkinointisi tarpeisiin. Jos haluat oikeasti toimivaa ja mutkatonta palvelua matalalla kynnyksellä, niin täytä alla oleva tarjouspyyntölomake.

Toteutan palveluni tuntipohjaisesti, joten se ei sisällä yllättäviä aloituskuluja tai pitkää sitoumusta. Maksat vain sovitusti tehdystä työstä.

Palveluni tuntilaskutus on 99 €/ h, johon lisätään arvonlisävero 24 %.

Pyydä tästä tarjous, niin jutellaan lisää! 👇

Markkinointiasiantuntija Vili Partanen

Ota yhteyttä!

Vili Partanen
info@vilipartanen.fi