Instagram-mainonta Tampere

Instagram-mainonta Tampere

Instagramissa on mahdollista tehdä maksettua mainontaa, jonka avulla yritykset tai organisaatiot voivat mainostaa tuotteitaan tai palveluitaan Instagramin käyttäjistä poimituille kohderyhmille. Metan omistama on Instagram ei ole enää Facebookin pikkusisarus, sillä vuonna 2022 tehdyn tilaston mukaan se oli jo ohittanut Suomessa Facebookin käyttäjämäärässä. Instagramin maksettu mainonta on tehokas ja edullinen tapa tavoittaa uusia asiakkaita Instagramista ja saada lisää näkyvyyttä yrityksen tuotteille ja palveluille.

Mitä vahvuuksia Instagram-mainonnalla on?

Instagramin mainonnan uniikkeja vahvuuksia ovat visuaalisuus ja kohderyhmän tavoittaminen. Instagram on kuva- ja videopainotteinen sovellus, joten sen kautta voi tehokkaasti esitellä tuotteita ja palveluita visuaalisesti myös erimerkiksi pystyvideona. Instagramin käyttäjäkunta on myös hyvin kohdennettavissa eri kohderyhmien perusteella, kuten ikä, sukupuoli, sijainti ja kiinnostuksenkohteet, joten mainonnan tavoittavuus on erittäin korkea.

Tehokkaan Instagram-mainonnan kolme kulmakiveä:

  1. Vangitseva visuaalinen sisältö: Käytä houkuttelevia kuvia tai videoita, jotka herättävät huomiota ja välittävät haluamasi viestin lyhyessä ajassa.
  2. Kohdennettu mainonta: Määrittele tarkka kohdeyleisösi demografisten tietojen, kiinnostusten ja käyttäytymisen perusteella, jotta mainoksesi tavoittaa oikeat ihmiset.
  3. Vahva kutsu toimeen (CTA): Käytä selkeää ja houkuttelevaa kutsua toimintaan, kuten ”Osta nyt”, ”Klikkaa linkkiä” tai ”Seuraa meitä”, ohjataksesi katsojia haluttuun toimintaan.

Haluatko epäreilua kilpailuetua digimarkkinointiisi?

Palkkaa avuksesi yhden miehen digimarkkinointiarmeija, ja jätetään kilpailijasi lähtöviivalle jo heti kättelyssä. Minulta saat asiantuntevaa ja tehokasta apua kaikkiin digimarkkinointisi tarpeisiin. Jos haluat oikeasti toimivaa ja mutkatonta palvelua matalalla kynnyksellä, niin täytä alla oleva tarjouspyyntölomake.

Toteutan palveluni tuntipohjaisesti, joten se ei sisällä yllättäviä aloituskuluja tai pitkää sitoumusta. Maksat vain sovitusti tehdystä työstä.

Palveluni tuntilaskutus on 99 €/ h, johon lisätään arvonlisävero 24 %.

Pyydä tästä tarjous, niin jutellaan lisää! 👇

Markkinointiasiantuntija Vili Partanen

Ota yhteyttä!

Vili Partanen
info@vilipartanen.fi