LinkedIn-mainonta Tampere

LinkedIn-mainonta Tampere

Mitä on LinkedIn-mainonta?

Linkedin on erilainen verrattuna muihin sosiaalisen median alustoihin, sillä sen käyttäjäkunta koostuu etenkin työ ja liike-elämässä vaikuttavista ihmisistä. Kaikkia käyttäjiä alustalla yhdistää halu kuluttaa ja ehkä myös tuottaa ammatillista ja yrityselämään liityvää sisältöä. LinkedIn tarjoaa esimerkiksi työkaluja yrityksille rekrytointiin, verkostoitumiseen ja brändin rakentamiseen. Yksilöille se tarjoaa kanavan ammatillisen verkoston rakentamiseen ja esimerkiksi työpaikan etsimiseen. Linkedinissä on myös paljon ajankohtaista tietoa eri alojen uutisista ja trendeistä.

Muiden somealustojen tavoin, myös LinkedInissä on mahdollista tehdä maksettua mainontaa, joka on erinomainen tapa saada yrityksesi tuotteet ja palvelut LinkedInin käyttäjien tietoisuuteen. Eristyisen LinkedInistä mainosalustana tekee sen käyttäjäkunta, joka koostuu ammatillisesta yleisöstä ja yrityksistä. Yleisöstä saatavaa kohderyhmää voit lisäksi säätää esimerkiksi iän, sukupuolen, sijainnin, toimialan, tai tittelin perusteella.

LinkedIn campaign manager
LinkedIn-mainostili on vaivatonta perustaa, ja kampanjoita on helppo hallita Campaign Managerin avulla.

Miksi LinkedIn-mainonta on tärkeää?

Tässä muutamia vahvuuksia, jotka erottavat LinkedIn-mainonnan muista somekanavista:

  1. LinkedIn on erityisesti suunnattu ammattilaisille ja yrityksille. Se tarjoaa erinomaisen alustan yritysten näkyvyyden edistämiselle ja ammatilisen verkoston kasvattamiselle ja edistämiselle. Tämä tekee siitä erityisen hyvän kanavan b2b-yrityksille markkinoida, koska kohderyhmä on valmiiksi kiinnostunut yritysten tarjoamista tuotteista tai palveluista.
  2. LinkedIn-mainonnassa voidaan kohdentaa mainokset tarkasti määritetyille kohderyhmille, kuten tittelin, koulutuksen, työkokemuksen tai sijainnin perusteella.
  3. LinkedIn Campaign Managerista löytyy monipuoliset analytiikkatyökalut, joiden avulla yritykset voivat seurata mainostensa tehoa ja optimoida niitä tarkemmin. Tämä auttaa ymmärtämään, mitkä mainokset toimivat parhaiten ja mihin kohderyhmään ne tehoavat parhaiten.
  4. LinkedIn tarjoaa useita erilaisia mainostyyppejä, kuten display-mainoksia, video-mainoksia, sponsored content -mainoksia ja sponsored InMail -mainoksia. Nämä erilaiset mainostyypit tarjoavat yrityksille mahdollisuuden käyttää tarvitsemaansa formaattia.
  5. LinkedIn on erinomainen alusta yritysten rekrytointiin ja työnhakuun. Se tarjoaa monipuoliset hakutyökalut, joiden avulla yritykset voivat löytää osaavia työntekijöitä ja työnhakijat voivat löytää sopivia työpaikkoja. Tämä tekee siitä erityisen hyvän kanavan yritysten rekrytointiin ja henkilöstön vahvistamiseen.

Kuinka tehdään tehokkaasti LinkedIn-mainontaa?

Tässä muutamia vinkkejä LinkedInin maksettuun mainontaan:

  1. Määrittele tavoitteesi: Mikä on tavoitteesi LinkedInin mainonnalla? Haluatko lisätä brändin näkyvyyttä, houkutella uusia seuraajia tai saada uusia asiakkaita? Määrittele tavoitteesi ja varmista, että mainosten sisältö ja kohderyhmä tukevat tavoitettasi.
  2. Valitse oikea kohderyhmä: LinkedIn tarjoaa monia mahdollisuuksia rajata kohderyhmää, kuten ammatin, yrityksen koon tai sijainnin perusteella. Valitse kohderyhmä huolellisesti, jotta mainoksesi tavoittavat ne ihmiset, jotka ovat todennäköisimmin kiinnostuneita tarjoamistasi tuotteista tai palveluista.
  3. Käytä visuaalisia elementtejä: LinkedIn on visuaalisesti vahva sosiaalinen verkosto, joten käytä mainoksissasi houkuttelevia kuvia ja videoita. Ne auttavat herättämään kiinnostuksen ja saavat ihmiset klikkaamaan mainostasi.
  4. Käytä A/B-testausta: A/B-testaaminen eli ”vertailutestaus” auttaa selvittämään, mikä mainosformaatti, sisältö tai mainosteksti toimii parhaiten. Voit testata eri vaihtoehtoja ja katsoa, mikä saa aikaan eniten tuloksia.
  5. Seuraa mainostesi suoriutumista: LinkedIn Campaign Managerin avulla voit seurata mainostesi suorituskykyä. Näet, kuinka monta ihmistä on nähnyt mainoksesi ja kuinka monta on sen jälkeen siirtynyt sivustollesi. Nämä tiedot auttavat sinua optimoimaan mainoksiasi ja saamaan parhaan vastineen budjetillesi.

Haluatko epäreilua kilpailuetua digimarkkinointiisi?

Palkkaa avuksesi yhden miehen digimarkkinointiarmeija, ja jätetään kilpailijasi lähtöviivalle jo heti kättelyssä. Minulta saat asiantuntevaa ja tehokasta apua kaikkiin digimarkkinointisi tarpeisiin. Jos haluat oikeasti toimivaa ja mutkatonta palvelua matalalla kynnyksellä, niin täytä alla oleva tarjouspyyntölomake.

Toteutan palveluni tuntipohjaisesti, joten se ei sisällä yllättäviä aloituskuluja tai pitkää sitoumusta. Maksat vain sovitusti tehdystä työstä.

Palveluni tuntilaskutus on 99 €/ h, johon lisätään arvonlisävero 24 %.

Pyydä tästä tarjous, niin jutellaan lisää! 👇

Markkinointiasiantuntija Vili Partanen

Ota yhteyttä!

Vili Partanen
info@vilipartanen.fi