Brändi-ilme Tampere

Brändi-ilme on yrityksen tai organisaation visuaalinen identiteetti ja ulkoasu, joka kuvastaa sen persoonallisuutta, arvoja ja tavoitteita. Se koostuu erilaisista graafisista elementeistä, kuten logoista, väripaletista, typografiasta ja kuvista, jotka yhdessä luovat tunnistettavan ja yhtenäisen visuaalisen tyylin. Brändi-ilme auttaa asiakkaita tunnistamaan ja muistamaan yrityksen helpommin sekä viestimään yrityksen viestit selkeästi ja houkuttelevasti. Se on tärkeä osa brändin rakentamista ja markkinointia.

Kuinka luodaan vakuuttava ja yhtenäinen brändi-ilme?

Vakuuttavan ja yhtenäisen brändi-ilmeen luominen vaatii huolellista suunnittelua ja johdonmukaisuutta. Seuraavat vaiheet auttavat sinua luomaan vakuuttavan brändi-ilmeen:

 1. Ymmärrä brändiäsi:
  • Määritä selkeät brändin arvot, persoonallisuus ja tavoitteet. Tiedä, mitä haluat viestittää kohdeyleisöllesi.
 2. Kehitä logo:
  • Luo ammattimainen logo, joka on yksinkertainen, helposti tunnistettava ja liittyy brändiisi. Huomioi värit, fontit ja muotoilu.
 3. Valitse väripaletti:
  • Valitse värit, jotka heijastavat brändisi luonnetta ja resonoi kohdeyleisön kanssa. Käytä näitä värejä kaikessa visuaalisessa materiaalissasi.
 4. Määritä typografia:
  • Valitse fontit brändisi viestin tueksi. Käytä samoja fontteja verkkosivuilla, painotuotteissa ja sosiaalisessa mediassa.
 5. Luo graafiset elementit:
  • Suunnittele graafiset elementit, kuten kuvakkeet, symbolit tai kuviot, jotka liittyvät brändiisi ja auttavat erottumaan.
 6. Dokumentoi brändi-ohjeisto:
  • Laadi brändi-ohjeisto, joka sisältää kaikki visuaalisen ilmeen elementit, niiden käyttöohjeet ja esimerkit. Tämä auttaa varmistamaan yhtenäisyyden kaikissa viestintäkanavissa.
 7. Käytä yhtenäisiä graafisia elementtejä:
  • Varmista, että kaikki brändimateriaalit, kuten verkkosivut, sosiaalisen median profiilit, mainokset ja painotuotteet, noudattavat brändi-ohjeistoa.
 8. Viesti selkeästi:
  • Käytä brändi-ilmettäsi viestinnässäsi ja markkinoinnissasi. Varmista, että brändi heijastaa brändin arvoja ja sanomaa.
 9. Kuuntele palautetta:
  • Seuraa, miten brändi-ilmeesi vastaanotetaan yleisöltä ja ota huomioon saatu palaute mahdollisissa parannuksissa.
 10. Päivitä tarvittaessa:
  • Brändi-ilmeen päivittäminen ajan mittaan voi olla tarpeen, kun brändisi kasvaa tai muuttuu. Päivitä brändi-ohjeisto tarvittaessa ja varmista sen jatkuvuus.

Yhtenäinen brändi-ilme auttaa vahvistamaan brändisi tunnistettavuutta ja luottamusta asiakkaiden keskuudessa. Se luo pitkäaikaisen ja vakuuttavan vaikutelman, joka erottuu kilpailijoista.

Haluatko epäreilua kilpailuetua digimarkkinointiisi?

Palkkaa avuksesi yhden miehen digimarkkinointiarmeija, ja jätetään kilpailijasi lähtöviivalle jo heti kättelyssä. Minulta saat asiantuntevaa ja tehokasta apua kaikkiin digimarkkinointisi tarpeisiin. Jos haluat oikeasti toimivaa ja mutkatonta palvelua matalalla kynnyksellä, niin täytä alla oleva tarjouspyyntölomake.

Toteutan palveluni tuntipohjaisesti, joten se ei sisällä yllättäviä aloituskuluja tai pitkää sitoumusta. Maksat vain sovitusti tehdystä työstä.

Palveluni tuntilaskutus on 99 €/ h, johon lisätään arvonlisävero 24 %.

Pyydä tästä tarjous, niin jutellaan lisää! 👇

Markkinointiasiantuntija Vili Partanen

Ota yhteyttä!

Vili Partanen
info@vilipartanen.fi