Vili, Markkinointi-asiantuntija

Vili, Markkinointiasiantuntija

Markkinointiasiantuntija Vili Partanen

Vili Partanen

Tervetuloa blogiini lukemaan digimarkkinoinnista!

Aloin kirjoittelemaan digimarkkinointiaiheisia tekstejä tänne blogiin vuoden 2020 tammikuussa. Blogin perustin lähinnä kirjoitus- ja SEO-taitojen treenailuun, mutta myös markkinoinnista kiinnostuneiden ihmisten iloksi ja hyödyksi. Haluan tuoda pöytään ajatuksia ja vinkkejä markkinointiasiantuntijan näkökulmasta.

Oma innostukseni digimainontaa kohtaan jalostui nykyiseen muotoonsa vuonna 2017, ammattikorkeakoulun aikana. Kouluporukan kanssa perustetun yrityksen kautta tuli tehtyä erilaisia visuaalisempi mainoshommia, kuten valokuvausta, videokuvausta ja -editointia. Sen aikaisten asiakkaiden kysynnän vuoksi tuli tarve tutustua paremmin digimarkkinointiin ja sen saloihin. Digimarkkinoinnissa kiehtoi välittömästi tuloksista saatava data, joka toimii palautteena omalle työlle. Joko tekee rahaa💰, tai sitten ei tee.💸

Jo koulun aikana pääpaino tekemisessä alkoi hivuttautua luovemmista hommista enemmän digimarkkinoinnin puolelle. Koulusta valmistuttuani, toimin reilun vuoden verran täysipäiväisenä yrittäjänä digimarkkinointipalveluita tuottaen koulun aikana saamilleni asiakkaille.

Nyt olen kuitenkin onnellisesti palkkatöissä markkinointiasiantuntijana, ja taustalle on kertynyt neljän vuoden vankka kokemus tuloksekkaan digimarkkinoinnin tuottamisesta erisuuruisille yrityksille lukuisilta eri toimialoilta.

”Kaikki mitä yritys tekee, on markkinointia.”

Näissä osaan auttaa sinua parhaiten:

hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi

Kuinka tuot itsesi tarjolle palveluitasi hakevien ihmisten eteen mahdollisimman tehokkaasti? Hakukoneoptimoinnissa voi jäädä sutimaan pidemmäksi aikaa paikalleen jos ei tiedä mistä tulisi lähteä liikkeelle.
somemainonta

Sosiaalisen median markkinointi

Parhaimmillaan sisällöntuotto ja maksettu mainonta kulkee sosiaalisessa mediassa käsikädessä tuottaen jatkuvasti uusia asiakkaita ja sitäkin arvokkaampaa dataa. Oikeilla työkaluilla ja kiintopisteillä on vain ajan kysymys kunnes myynti alkaa rullata.
man and woman smiling while laying on lawn field

Hakusanamainonta

Hakusanamainontaa varmempaa tapaa ei ole kasvattaa oman yrityksen myyntiä ja asiakaskantaa. Oikeiden avainsanojen löydettyä ei muuta kuin jonon ohi potentiaalisten asiakkaiden silmien eteen.

Aikaisempia toimeksiantajiani:

akson logo