Vili, Markkinointi-asiantuntija

Vili, Markkinointiasiantuntija

Markkinointiasiantuntija Vili Partanen

Vili Partanen

Tervetuloa blogiini lukemaan digimarkkinoinnista!

Aloin kirjoittelemaan digimarkkinointiaiheisia tekstejä tänne blogiin vuoden 2020 tammikuussa. Blogin perustin lähinnä kirjoitus- ja SEO-taitojen treenailuun, mutta myös markkinoinnista kiinnostuneiden ihmisten iloksi ja hyödyksi. Haluan tuoda pöytään ajatuksia ja vinkkejä markkinointiasiantuntijan näkökulmasta.

Oma innostukseni digimainontaa kohtaan jalostui nykyiseen muotoonsa vuonna 2017, ammattikorkeakoulun aikana. Kouluporukan kanssa perustetun yrityksen kautta tuli tehtyä erilaisia visuaalisempi mainoshommia, kuten valokuvausta, videokuvausta ja -editointia. Sen aikaisten asiakkaiden kysynnän vuoksi tuli tarve tutustua paremmin digimarkkinointiin ja sen saloihin. Digimarkkinoinnissa kiehtoi välittömästi tuloksista saatava data, joka toimii palautteena omalle työlle. Joko tekee rahaa💰, tai sitten ei tee.💸

Jo koulun aikana pääpaino tekemisessä alkoi hivuttautua luovemmista hommista enemmän digimarkkinoinnin puolelle. Koulusta valmistuttuani, toimin reilun vuoden verran täysipäiväisenä yrittäjänä digimarkkinointipalveluita tuottaen koulun aikana saamilleni asiakkaille.

Nyt olen kuitenkin onnellisesti palkkatöissä markkinointiasiantuntijana, ja taustalle on kertynyt neljän vuoden vankka kokemus tuloksekkaan digimarkkinoinnin tuottamisesta erisuuruisille yrityksille lukuisilta eri toimialoilta.

”Kaikki mitä yritys tekee, on markkinointia.”

Eri yrityksen markkinointiprojekteissa mukana

Kampanjaa ja mainosta luotuna

Euron arvosta myyntiä ja tarjouspyyntöjä tuotettu asiakkaille

Eri yrityksen markkinointiprojekteissa mukana

Kampanjaa ja mainosta luotuna

Euron arvosta myyntiä ja tarjouspyyntöjä tuotettu asiakkaille

Aikaisempia toimeksiantajiani:

akson logo

Haluatko epäreilua kilpailuetua digimarkkinointiisi?

Palkkaa avuksesi yhden miehen digimarkkinointiarmeija, ja jätetään kilpailijasi lähtöviivalle jo heti kättelyssä. Minulta saat asiantuntevaa ja tehokasta apua kaikkiin digimarkkinointisi tarpeisiin. Jos haluat oikeasti toimivaa ja mutkatonta palvelua matalalla kynnyksellä, niin täytä alla oleva tarjouspyyntölomake.

Toteutan palveluni tuntipohjaisesti, joten se ei sisällä yllättäviä aloituskuluja tai pitkää sitoumusta. Maksat vain sovitusti tehdystä työstä.

Palveluni tuntilaskutus on 99 €/ h, johon lisätään arvonlisävero 24 %.

Pyydä tarjous niin jutellaan lisää! 👇