Hakukonemarkkinointi (SEM) Tampere

Seach Engine Marketing, eli tutuille SEM

SEM tarkoittaa hakukonemarkkinointia, joka sisältää maksullisen hakukonemainonnan (SEA) ja orgaanisen hakukoneoptimoinnin (SEO). Tavoitteena on lisätä kävijäliikennettä, myyntiä ja bränditunnettuutta hakukoneiden kautta. Strategisessa SEM:ssä mainonta ja hakukoneoptimointi tukevat toisiaan. Yrityksen kannattaa hyödyntää molempia lähestymistapoja, jotka palvelevat samaa strategiaa ja joiden prosessit kommunikoivat keskenään.

Miksi hakukonemarkkinointi on tärkeää?

Hakukonemarkkinointi on tärkeää, koska se mahdollistaa yrityksille näkyvyyden hakukoneissa juuri oikealla hetkellä, eli silloin kun ihminen etsii ratkaisuja ongelmiinsa ja tarpeisiinsa. Hakukonemarkkinoinnin avulla varmistetaan, että oman yrityksn tuote ja palvelu on näytillä silloin, kun kuluttaja tekee siihen liittyvän haun. Tämä auttaa houkuttelemaan potentiaalisia asiakkaita verkkosivuille. Kun yritys optimoi verkkosivunsa hakukoneiden vaatimuksia vastaavaksi (hakukoneoptimointi) tai maksaa mainoksista tiettyjä hakusanoja vastaan (hakukonemainonta), se parantaa mahdollisuuksiaan löytyä hakutuloksissa ja tavoittaa asiakkaita oikealla hetkellä.

Lue lisää:

Miten tehdään tehokasta hakukonemarkkinointia?

Tehokkaan hakukonemarkkinoinnin toteuttaminen edellyttää kokonaisvaltaista strategiaa, joka kattaa sekä hakukoneoptimoinnin että hakukonemainonnan. Tärkeää on määritellä selkeät tavoitteet ja kohderyhmä, sekä valita oikeat hakusanat ja mainosmuodot. On myös tärkeää seurata ja analysoida kampanjan tuloksia ja tehdä tarvittavat optimoinnit. Tämä varmistaa, että kampanjasi on kohdennettu oikein ja tuottaa toivottuja tuloksia.

Haluatko epäreilua kilpailuetua digimarkkinointiisi?

Palkkaa avuksesi yhden miehen digimarkkinointiarmeija, ja jätetään kilpailijasi lähtöviivalle jo heti kättelyssä. Minulta saat asiantuntevaa ja tehokasta apua kaikkiin digimarkkinointisi tarpeisiin. Jos haluat oikeasti toimivaa ja mutkatonta palvelua matalalla kynnyksellä, niin täytä alla oleva tarjouspyyntölomake.

Toteutan palveluni tuntipohjaisesti, joten se ei sisällä yllättäviä aloituskuluja tai pitkää sitoumusta. Maksat vain sovitusti tehdystä työstä.

Palveluni tuntilaskutus on 99 €/ h, johon lisätään arvonlisävero 24 %.

Pyydä tästä tarjous, niin jutellaan lisää! 👇

Markkinointiasiantuntija Vili Partanen

Ota yhteyttä!

Vili Partanen
info@vilipartanen.fi