Tekstisisällöt Tampere

Hyvää tekstisisältöä vailla?

Hyvä tekstisisältö koostuu selkeydestä, kiinnostavuudesta ja relevanssista. Se on helposti luettavaa ja ymmärrettävää, houkuttelee lukijan huomion heti alusta alkaen, ja tarjoaa arvoa tai ratkaisun lukijan tarpeisiin. Lisäksi hyvä tekstisisältö noudattaa kieliopin ja oikeinkirjoituksen sääntöjä, ja se on rakenne- ja tyyliltään kohderyhmälle sopivaa. Yksinkertaisesti sanottuna, se on tarkoitettu lukijalle ja pyrkii viestimään viestin tehokkaasti ja vaikuttavasti.

Näissä sisällöissä voin auttaa sinua:

Verkkosivun sisältö:

Kattavat verkkosivun sisällöntuottamisen palvelumme auttavat sinua esittelemään yrityksesi tai organisaatiosi tehokkaasti verkossa. Laadimme houkuttelevia ja informatiivisia tekstejä, jotka viestivät brändisi viestin ja arvot selkeästi.

Blogikirjoitukset:

Korkealaatuiset blogikirjoituksemme auttavat sinua jakamaan arvokasta tietoa ja viihdyttämään lukijoitasi. Olipa aiheesi opetus, viihde tai ajankohtaiset aiheet, kirjoituksemme pitävät yleisösi kiinnostuneena ja sitoutuneena.

Sosiaalisen median päivitykset:

Luomme vaikuttavia viestejä ja kuvatekstejä, jotka auttavat vahvistamaan brändiäsi ja pitämään sosiaalisen median yhteisösi aktiivisena ja osallistuvana.

Markkinointitekstit:

Voimme auttaa sinua luomaan tehokkaita markkinointitekstejä, jotka tavoittavat kohdeyleisösi ja lisäävät myyntiä. Tuemme tarpeitasi tuote-esittelyissä, tarjouksissa tai kutsuissa toimintaan.

Sähköpostisisällöt:

Tarjoamme monipuolisia sähköpostisisältöjä, kuten uutiskirjeitä, markkinointiviestejä ja asiakaspalveluviestejä, jotka auttavat sinua tehokkaassa viestinnässä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa.

Oppaat ja e-kirjat:

Ammattimaisesti kirjoitetut oppaat ja e-kirjat tarjoavat informatiivisia tai opettavaisia materiaaleja erilaisiin tarkoituksiin. Tekstimme auttavat lukijoita ymmärtämään ja oppimaan tärkeitä aiheita selkeällä ja vaikuttavalla tavalla.

Haluatko epäreilua kilpailuetua digimarkkinointiisi?

Palkkaa avuksesi yhden miehen digimarkkinointiarmeija, ja jätetään kilpailijasi lähtöviivalle jo heti kättelyssä. Minulta saat asiantuntevaa ja tehokasta apua kaikkiin digimarkkinointisi tarpeisiin. Jos haluat oikeasti toimivaa ja mutkatonta palvelua matalalla kynnyksellä, niin täytä alla oleva tarjouspyyntölomake.

Toteutan palveluni tuntipohjaisesti, joten se ei sisällä yllättäviä aloituskuluja tai pitkää sitoumusta. Maksat vain sovitusti tehdystä työstä.

Palveluni tuntilaskutus on 99 €/ h, johon lisätään arvonlisävero 24 %.

Pyydä tästä tarjous, niin jutellaan lisää! 👇

Markkinointiasiantuntija Vili Partanen

Ota yhteyttä!

Vili Partanen
info@vilipartanen.fi