Hakukone-optimoidut WordPress-verkkosivut Tampere

Hakukone-optimoidut WordPress-verkkosivut Tampere

Tarjoan asiantuntevaa apua hakukoneoptimoitujen WordPress-verkkosivustojen luomisessa yrityksesi tarpeisiin. Olen erikoistunut hakukoneoptimoituihin verkkosivuihin, jotka kiipeävät ylöspäin hakutuloksissa ja kääntävät sivustovierailijat asiakkaiksi. Verkkosivut luon käyttäjäystävälliseksi ja responsiiviseksi, jotta sivustoasi on miellyttävä käyttää kaikilla laitteilla.

Miksi ostaa markkinointiasiantuntijan tekemä verkkosivusto?

 • Myynnillinen ote: Markkinoijan päätehtävä on luoda kysyntää ja kasvattaa yrityksen myyntiä. Verkkosivuprojektieni ykkösprioriteettinä on tehdä sivustosta myyntiä ja uusia asiakkaita tuottava sampo, johon yritys voi luottaa.
 • Verkkosivustojen SEO-tietämys: Ymmärrän, miten hakukoneet toimivat ja pystyn optimoimaan sivuston sisällön ja tekniset ominaisuudet parantamaan sijoitusta hakutuloksissa. Kilpailukyky hakutuloksissa on korkea prioriteetti jokaisessa sivustoprojektissani ja sen saavuttaakseni hyödynnän aina alan viimeisintä tietämystä. Katso dataa oman sivustoni hakukonenäkyvyyden kehityksestä.
 • Käytettävyys: Markkinointiasiantuntijan näkökulmasta pystyn suunnittelemaan käyttäjäystävällisiä verkkosivuja, jotka ovat helppokäyttöisiä ja jotka tarjoavat hyvän käyttökokemuksen vierailijoille.
 • Konversio-optimointi: Vuosien aikana erilaisille sivuille mainontaa tehdessäni minulle on muodostunut selkeä visio, mitkä elementit sivuilla tukevat asiakkaan aktivoitumista ja kääntymistä maksavaksi asiakkaaksi.
 • Viestintäkokemus: Oli kysymys sitten koukuttavista sisällöistä, napakoista otsikoista, tai vastustamattomista toimintakehotteista, täältä pesee. Markkinointiasiantuntija pystyy kirjoittamaan sisältöä, joka on selkeää, hyvin perusteltua ja vakuuttavaa, ja joka auttaa saamaan viestisi perille kohdeyleisöllesi.

Paljonko verkkosivuprojekti maksaa?

Perustan jokaisen verkkosivuprojektin hinnan tuntihinnoitteluun 99 € / h.

Esimerkki verkkosivuprojektin hinnoittelusta:

 • Sivuston suunnittelu, konversio-optimoidut sivupohjat 4kpl (etusivu, 2kpl sisältösivuja, yhteyssivu), 4h (396€)
 • Hakukoneoptimoidun sisällön luominen 4:lle sivulle (tekstit ja kuvitus) 5h (495 €)
 • Tekninen toteutus ja tekninen hakukoneoptimointi 4h (396 €)
 • Avainsanatutkimus 3h (297 €)
 • Analytiikan ja seurannan asennus 1h (99 €)
 • Projektinhoito ja testaus 1h (99 €)

Yhteensä 18h, eli 1782€ + alv. 24 %

Yllä oleva arvio on suuntaa-antava. Oikea hinta-arvio riippuu paljon projektin laajuudesta ja vaatimuksista. Tarkka hinta määräytyy tapauskohtaisesti tarjouksen yhteydessä. Huomioithan, että verkkosivuprojektiin voi sisältyä myös muita palveluja, kuten käyttöönottomaksuja ja webhotellin ylläpitoa, jotka vaikuttavat lopulliseen hintaan.

Mille pohjalle teen verkkosivut?

WordPress-sisällönhallinta

WordPress on suosittu verkkosivujen tekoon tarkoitettu alusta, jolla voi luoda niin yksinkertaisia blogisivuja kuin monimutkaisempia verkkokauppoja. WordPressin vahvuutena on helppokäyttöisyys jonka avulla sisällön lisääminen ja ulkoasun muokkaus ei vaadi merkittävää teknistä osaamista. WordPressissä on tarjolla myös runsaasti lisäosia, joilla voi lisätä erilaisia toiminnallisuuksia sivuille.

Divi-teema

Divi on verkkosivueditori, joka on osa Elegant Themes -teemapakettia. Se on visuaalinen sivustonrakennusohjelma, joka tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden luoda verkkosivuja drag-and-drop -menetelmällä. Divissä on laaja valikoima valmiita osia ja teemoja, joita käyttäjät voivat käyttää verkkosivun luomisessa.

Miten verkkosivuprojekti etenee?

 1. Ota yhteyttä, kerro tarpeesi sivustolle, niin katsotaan miten voin auttaa.
 2. Saat minulta tarjouksen, joka sisältää toiveidesi pohjalta suunnitelman ja budjetin.
 3. Jos olet tyytyväinen tarjoukseen niin hommat lähtee käyntiin!
 4. Suunnittelen sivuston rakenteen ja sisällön, toteutan hakusanatutkimuksen sisällön tueksi. Luon sivustosta raakaluonnoksen, jota pääset katsomaan ja kommetoimaan.
 5. Jos ollaan rakenteen kanssa samoilla linjoilla niin viimeistellään se ja seuraavaksi siirrytään sisällön kimppuun.
 6. Sivusto alkaa olla loppusuoralla, rakenne ja sisältö kunnossa, katsotaan yhdessä ollaanko tyytyväisiä siihen.
 7. Testaan sivuston. Tarkastan, että sivusto toimii halutulla tavalla.
 8. Julkaistaan sivusto!
 9. Jatketaan sivuston ylläpitoa ja kehittämistä tarjouksessa sovitulla tavalla.

Haluatko epäreilua kilpailuetua digimarkkinointiisi?

Palkkaa avuksesi yhden miehen digimarkkinointiarmeija, ja jätetään kilpailijasi lähtöviivalle jo heti kättelyssä. Minulta saat asiantuntevaa ja tehokasta apua kaikkiin digimarkkinointisi tarpeisiin. Jos haluat oikeasti toimivaa ja mutkatonta palvelua matalalla kynnyksellä, niin täytä alla oleva tarjouspyyntölomake.

Toteutan palveluni tuntipohjaisesti, joten se ei sisällä yllättäviä aloituskuluja tai pitkää sitoumusta. Maksat vain sovitusti tehdystä työstä.

Palveluni tuntilaskutus on 99 €/ h, johon lisätään arvonlisävero 24 %.

Pyydä tästä tarjous, niin jutellaan lisää! 👇

Markkinointiasiantuntija Vili Partanen

Ota yhteyttä!

Vili Partanen
info@vilipartanen.fi